Welke kleedjes kies je voor de zomer van 2017?

Het is alweer bijna zover, het zonnetje komt om de hoek, de dagen gaan lengen. Dan wordt het tijd om over een nieuw kleedje na te denken. Een mooie jurk geeft een vrouwelijk en zomers gevoel. Die van vorig jaar kun je ook nog aan natuurlijk, zeker als je hem combineert met nieuwe accessoires zoals een nieuw ceintuur of sjaal. Maar het leukste is natuurlijk om lekker online te gaan shoppen voor een nieuw schoon kleedje. En er zijn zoveel leuke trends!

Meisjesachtige en vrouwelijke kleedjes
De trend van dit moment zijn supervrolijke, hippe jurkjes in allerlei felle kleurtjes. De jurken kunnen kantjes, bandjes, ruches of franje hebben. De schouders mogen bloot zijn, bijvoorbeeld bij een halterlijn jurk. Of juist met opvallende mouwen, grote en opvallende mouwen zijn de trend van de zomer 2017. Daarbij moet je denken aan extra lange mouwen, pofmouwen, bellsleeve (die zijn superwijd). Het is niet allemaal even praktisch maar het hoort er echt bij deze zomer.

Casual kleedjes
Dit zijn de jurken voor elke dag. Voor het zomerseizoen van 2017 zijn doorknoopjurken in de vorm van een lange bloes helemaal in. Het kan zelfs een soort lang heren overhemd zijn. Deze bloesjurken draag je tot op de knie. Je brengt er model in door het kleedje in te snoeren met een ceintuurtje. Zo’n jurk draag je samen met bijvoorbeeld een spijkerjasje en witte sneakers.

Lange zomerse maxi-dress
Natuurlijk is een lang kleed van dunne stof ook onderdeel van je garderobe. In een mooie soepele stof voel je je extra vrouwelijk. Let er bij het kopen van een lange jurk op dat de lengte goed is. Idealiter moet hij tot 1 cm boven de grond komen. Aangezien het innemen van een jurk behoorlijk lastig is, moet je bij het online bestellen goed letten op de aangegeven lengte in centimeters.
Daarnaast is het belangrijk dat de maxi jurk op tenminste één punt een beetje strakker zit, zoals bijvoorbeeld een nauwsluitend bovenstuk. Anders kan de maxi-dress vormloos overkomen. Een lange sexy split is ook een aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *